Mela…ku ku wis sayah tenanNuruti lakumu angon katresnanMelayuku wis ra nututiAbot yen ora mbok enteni Mlakuku wis adoh tenanNuruti awakmu akeh tuntutanUwis kadung suwe jalaniNyatane ra tau mbok ajeni Soyo banter aku ngetutkeSoyo adoh mbok tinggalkeOpo tresno kudu koyo ngene Aku sing berjuang mati-matianNuruti awakmu ra tekan-tekanTulung mbok gatekkeOjo mbok sepelekkeLoro rasane Aku sing bertahan…

error: Content is protected !!