Kembang seng wangiNggo sandaran kupu kupuKowe tak sayangi dadi separuh nyowokuBakal tak jogo tak sirami saben dinoMugo tetep iso mekar lan wangiDadi tondo tresno sejati Maturnuwun gusti pun maringi tresno gematiSeng tak sayang raiso kegantiMasio akeh alangan seng awakdewe adepiIso dirampungi mergo tulus ati Bebasan koyo langitDikebaki lintang lintangSeng madangi petenge atikuMaturnuwun wes dadiMawar seng…

anane mung tresno kalih welaskuanane mung iki sing tak nduwenidoyo doyo ngganduli, doyo doyo nangisikesandung-sandung aku maksane atimu gapuk, meh tumbang, tak gawe gawe deweraiso ngukur, kurang kesadaranku kekarepanku yen pancen dadi sijiiso ngrumat lan baturitekan besok nganti petuk patiurung kewujud we kesusu mutusi aku sembrono ning ra sepiromalah dadi perkoronanging rapopo ketulo tulodadi tulisan…

error: Content is protected !!