Resah jiwaku menepiMengingat semua yang terlewatiSaat kau masih ada di sisiMendekapku dalam hangatnya cintamu Lambat sang waktu bergantiEndapkan laraku di siniCoba tuk lupakan bayangan dirimuYang selalu saja memaksa tuk merindumu Sekian lama aku mencobaMenepikan diriku di redupnya hatikuLetih menahan perih yang kurasakanWalau ku tahu ku masih mendambamu Lambat sang waktu bergantiEndapkan laraku di siniCoba tuk…

Aawakmu ono neng atikuNgopo koe tinggal awakkuKet biyen ko sing tak kangeniSaiki mbok lalekne aku Sewu siji lintangSing benderangMung siji sing terindahIkulah awakmuSing tak tresnaniSing dadi lentero neng atiku Wis Ilang AngenkuGon dadekne pendamping awakkuKabeh sing indahAnggel di lalekneBebarengan samandeke wektu Sewu siji lintangSing benderangMung siji sing terindahIkulah awakmuSing tak tresnaniSing dadi lentero neng atiku…

Kembang seng wangiNggo sandaran kupu kupuKowe tak sayangi dadi separuh nyowokuBakal tak jogo tak sirami saben dinoMugo tetep iso mekar lan wangiDadi tondo tresno sejati Maturnuwun gusti pun maringi tresno gematiSeng tak sayang raiso kegantiMasio akeh alangan seng awakdewe adepiIso dirampungi mergo tulus ati Bebasan koyo langitDikebaki lintang lintangSeng madangi petenge atikuMaturnuwun wes dadiMawar seng…

error: Content is protected !!